tiistai 22. maaliskuuta 2016

Hyvien otsikoiden keksiminen on vaikeaa







Moikka!

Ensinnäkin on liian monta postausta, joissa aloitan postauksen kirjoittamalla ensinnäkin. Toiseksi, edellisestä postauksesta on vain neljä päivää, joten antakaa minulle aplodit! Kolmanneksi en jaksa laittaa Tampere Kupliista tai siellä olleesta nukkemiitistä kuvia nettiin, mutta voin sanoa, että ostin nukkemiitistä Evanille uuden peruukin, (jota saksin vähän lyhyemmäksi) ja uudet housut (kummatkin ostokset siis näkyy yllä olevissa kuvissa.) Lisäksi ostin yhdet silmät, joista ei nyt ole kuvia, koska niille ei ole vielä käyttäjää.

Tarkoitus olisi tässä jossain vaiheessa tehdä postaus niistä kustomoimistani "halpisnukeista", ja myöskin tämän hetkisistä nukkesuunnitelmistani. Lisäksi pian ajattelin tehdä pienen spesiaalin, sillä huhtikuun kahdeksas päivä tulee tasan vuosi siitä, kun sain kaksi ensimmäistä nukkea käsiini, mutta siitä lisää sitten.

Tälle kerralle minulla on myös kuvia kokonaisesta Rosaliesta. Rosaliella on edelleen sen vanha kroppa eli väriero on pään ja kropan välillä suuri. Rosalien hahmo tulee tästedes kuitenkin olemaan sellainen vähän Frankie Stein-tyyppinen (ajatuksena siis hahmossa, että se olisi koottu eri ihmisten ruumiinosista), joten en nähnyt tarpeelliseksi ostaa uutta kehoa ja maalata sitä.
Oho, tulipas jonkin verran enemmän tekstiä, kuin tavallisesti. Kysyisinkin, että tykkäisikö joku, että blogissani olisi enemmän tekstiä, kuin tähän asti?

Mutta, nyt niihin kuviin, enjoy.







Olen jotenkin nyt tosi inspiroitunut kaikissa nukkejutuissa, sillä melkeinpä joka päivä paistaa aurinko ja puoli kuudelta pystyy mennä vielä ulos kuvaamaan ilman ongelmia. :D







~See you~





2 kommenttia:

  1. *on myöhässä* Nyah ihania kuvia! <3 Rakastan Rossua ja yh oon kateellinen sun kustomointitaidoille, tosi siistiä jälkeä <3 *annan aplodit*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi myöhään kun ei milloinkaan. :) Kiitos kehuista!

      Poista